Sommige dates gaan gewoon niet zoals je had gehoopt. Lullig, maar niet zo erg als wanneer de ander wel lol in heeft. Nog erger: hij/zij wil opnieuw afspreken! Hoe kom je zo snel mogelijk van hem/haar af zonder door de mand te vallen? Deze ingezonden top-11 van ontsnaptips (die volgens ons niet helemaal serieus genomen moet worden…) kan je wellicht uitkomst bieden! 

11. Ik vind het erg leuk dat je mij belt, maar ik wil je niet op kosten jagen. Laat mij jou terugbellen! 

10. Sorry, ik zou graag nog eens met jou uitgaan, maar mijn favoriete team is net aan het nieuwe seizoen begonnen. Komt het je uit als ik na de play-offs terugbel? 

9. Ik ben de afgelopen week 5 kilo aangekomen. Ik wil niet dat je mij zo ziet. 

8. De stroom is uitgevallen, mijn hond is bang in het donker en ik denk dat ik er voorlopig voor hem moet zijn. 

7. Mijn baas heeft mij net een enorme opdracht gegeven waar ik de komende maanden waarschijnlijk meer dan zoet mee ben. Wanneer ik daarmee klaar ben moeten we zeker eens iets afspreken. 

6. Mijn tante Greta gaat binnenkort meedoen aan ‘Weekend Miljonairs’ alleen weten we nog niet precies wanneer. Ik ben één van haar hulplijnen en moet mij degelijk voorbereiden. Toch irritant dat je niet weet wat je aan die televisielui hebt, vind je ook niet? 

5. Kunnen we het een andere keer inplannen? Ik heb vanavond dienst bij de zelfmoordhulplijn… 

4. Ig behn verkouweh, ehn ikh zou hed nied aan jou willah doorgevhen… Hed schijnd rond te ghaan, dus pas oph! 

3. Ik geef mijn kat sinds een paar weken ander voer en het is haar nogal zwaar gevallen. We zijn op het moment in therapie en het is belangrijk dat wij samen zoveel mogelijk tijd doorbrengen. 

2. Volgens mijn horoscoop is Uranus in opkomst, dus ik denk niet dat het een goede tijd is om het huis te verlaten. 

1. Het ligt echt niet aan jou; het ligt aan mij. Ik bedoel, je bent fantastisch, maar de waarheid is dat ik nog maar twee jaar vrijgezel ben en dat ik nog niet toe ben aan iets nieuws… 

Thx Patrick! Als je meer van dit soort dingen hebt, stuur ze dan naar info@14februari.nl